Pengedar Shaklee Aktif Pulau Pinang seorang pengedar shaklee sah dibimbing oleh Doktor Perubatan, Sainitis dan Pakar Nutrisi bertauliah KKM.

Selamat berkenalan semua. Nama saya Nisa Ramli. Saya seorang surirumah anak 4 yang menjalankan bisnes online Shaklee dari rumah secara fulltime.

Produk Favourite Sejak tahun 2014

Pengedar Shaklee Pulau Pinang dah berpengalaman dengan produk shaklee ni selama 8 tahun bermula dengan mengamalkan Set Mengandung Shaklee hujung tahun 2013 semasa mengandungkan anak pertama. Waktu tu saya ada HB low, disebabkan rasa risau pada kesihatan anak dalam kandungan, saya mula mencari solusi untuk Naikkan Bacaan HB.

Bila dah seronok HB makin naik sepanjang pregnant, saya jadi yakin dengan produk shaklee, lagipun team saya dibimbing doktor dan pakar nutrisi bertauliah KKM, tu yang best dapat belajar dan tahu cara makan supplement yang berkesan.

Apabila semakin yakin dengan produk shaklee ni, shaklee effect pun best, saya terus pilih untuk buat bisnes shaklee secara online. Untung sangat Pengedar Shaklee Pulau Pinang dpat buat bisnes dengan Team Amazing sebab mentor kami ada proven teknik buat sales RM 10,000 dalam masa 27 hari.

Sekarang dah masuk 7 tahun Pengedar Shaklee Pulau Pinang buat bisnes shaklee ni dan Alhamdulillah dah dapat merasa dapat income dengan shaklee 4 angka sambil duduk rumah jaga anak-anak. Saya rajin join mana-mana kelas dan training yang dibuat oleh mentor dan kelas-kelas kesihatan yang disampaikan oleh para doktor perubatan serta pakar nutrisi bertauliah KKM.

Jadi, saya dapat bimbing (guide) customer cara makan supplement shaklee yang berkesan mengikut keadaan setiap individu. Untung sangat daftar shaklee dan beli shaklee dengan saya dari Team Amazing sebab anda akan dapat best consultation secara percuma sahaja.

Saya juga ada ready stock untuk dihantar terus kepada customer secara COD atau Pos. Yang penting stok saya adalah fresh dari branch shaklee, terjamin kualitinya dan original.

Untuk dapatkan produk shaklee yang fresh dari branch, hubungi saya di talian 013-3943706 atau di Facebook Page Pengedar Shaklee Seberang Jaya.

Staf cilik tengah susun stok bagi kemas

Seronok bila dapat hantar shaklee terus kepada customer sebab biasanya saya akan consult terus cara makan yang eksklusif dan berkesan masa berjumpa customer.

COD Shaklee ke Kedai Makan Restoran Mee Tulang KakCik, customer setia repeat order berkali-kali bila dah fall in love dengan shaklee.

Akhir kata, saya menyediakan servis Cash On Delivery untuk customer sekitar Seberang Jaya, Bukit Mertajam, Bertam, Tasek Gelugor dan sekitrnya dan Pos ke Seluruh Malaysia.

Terus contact saya untuk membeli ya di talian 013-3943706