Bisnes Shaklee yang saya join sekarang ni dah nak masuk tahun ke-8 untuk tahun ini, Alhamdulillah..

Masa awal-awal kenal shaklee lagi saya dah teruja dengan hasil Landmark Study Shaklee. Tambah lagi dengan #shakleeeffect yang saya dapat sepanjang 10 tahun amalkan shaklee ni buat saya jatuh cinta terus dengan Shaklee dan memilih untuk buat Bisnes Online Shaklee.

Apa yang best sangat dengan Komuniti Bisnes Shaklee ni sampai saya pun dah ter-angau dengan Bisnes ni?

9 Sebab Kenapa Komuniti Bisnes Shaklee Sangat Best:

  1. Persekitaran komuniti bisnes sangat positif.

Saya seorang surirumah 24 jam di rumah sambil menguruskan anak-anak. Dengan adanya bisnes ni, saya ada kawan-kawan yang positif untuk bersosial memenuhi tangki emosi seorang wanita.

Walaupun bergelar surirumah, saya dapat bersosial keluar menghadiri event shaklee bersama kawan-kawan.

Event shaklee selalu buat di hotel. Dapatlah merasa makanan sedap.
  1. Memberi ruang mengasah potensi diri.

Bila join bisnes ni, banyak perkara yang kita belajar buat walaupun sebelum ni kita tak pernah buat.

Saya ni seorang yang pemalu, kalau nak kena buat video sendiri tu rasa malu sangat. Tapi sekarang saya dah boleh rekod video sendiri untuk di upload ke youtube, tiktok dan platform media sosial yang lain.

  1. Mudah mendapat bimbingan dari mentor

Dalam komuniti shaklee ni saya sentiasa dibimbing oleh mentor upline secara online mahupun offline. Kami ada banyak sesi coaching dan kelas-kelas bisnes yang boleh dihadiri.

Ni gambar masa kami coaching dengan mentor bisnes dekat Home Office Shaklee.
  1. Syarikat Shaklee yang sangat stabil

Berada dalam komuniti shaklee ni beruntung sangat sebab, Shaklee belum pernah gagal membayar bonus kami selama 60 tahun lamanya walaupun negara diuji dengan PKP sebelum ini.

  1. Wujud persaingan sihat dalam komuniti

Dalam Bisnes Shaklee, kita akan bekerjasama sebagai satu team. Masing-masing nak berjaya, tapi tak pernah tinggalkan kawan-kawan. Sentiasa memberi semangat untuk berjaya bila ada yang tengah down.

  1. Semua bahan dan kursus disediakan oleh syarikat.

Bila dah mula join komuniti shaklee ni ibarat masuk rumah cuci kaki saja orang kata, sebab semuanya telah tersedia. Dalam website shaklee sendiri tersedia pelbagai bahan marketing dan info-info produk.

  1. Komuniti Syarikat Shaklee sangat menghargai pengedar Shaklee. Setiap tahun kami akan ditaja untuk percutian bersama family secara percuma bagi yang mencapai prestasi yang ditetapkan.
Mami upline saya travel umrah dengan shaklee secara percuma, shaklee bawa jalan-jalan ke Istanbul dulu sebelum tunaikan umrah

8. Komuniti shaklee yang saya join ni sentiasa fokus pada proses perbaiki diri sebagai hamba ALLAH, bila yang asas ni setel insyaAllah perjalanan bisnes kita akan lancar dan mudah.

9. Kami ada ramai pakar-pakar yang mahir dalam bidang kesihatan dan bidang pemasaran. Boleh dikatakan setiap malam akan ada sesi perkongsian ilmu untuk upgrade ilmu dan kemahiran kita dalam menjalankan bisnes ini.


MasyaAllah

TabarakAllah

Alhamdulillah, syukur saya berada dalam circle komuniti Bisnes Shaklee dalam Team Euphoria Amazing ni =)

Jom join bersama saya upgrade diri dalam bisnes Shaklee. Klik Bisnes Shaklee untuk respon segera.

#blogmegashaklee
#shakleethrive2023
#shakleetriumph2023