Duit Raya selalunya kita bagi pada budak-budak kan ,tapi dalam shaklee ni mak budak pun boleh dapat duit raya 😅

Syok lagi dalam shaklee tahun ni, boleh dapat duit raya awal seminggu sebelum raya. Dapatlah bantu untuk buat persiapan raya untuk keluarga dan bagi duit raya pada mak ayah pula.

duit raya shaklee
Seronok sangat dapat bagi mak ayah duit raya extra dengan duit raya Shaklee

Duit raya shaklee bagi ni, bonus yang pengedar dapat pada setiap pertengahan bulan, memang ngam-ngam sangat dapat seminggu sebelum raya. Boleh belanja keluarga makan raya sedap-sedap nanti.

Nak tau berapa Duit Raya Awal yang Shaklee bole bagi pada kita? Jom saya share kan nilai-nilai duit raya yang kita boleh dapat melalui shaklee.

Gambar dekat atas tu antara nilai RM duit raya yang kita boleh dapat bergantung pada keinginan kita. Duit tu shaklee bagi tak berkurang langsung walapun 1 sen 😁

Shaklee dah masuk 60 tahun lamanya belum pernah lagi gagal membayar bonus pada pengedar. Itu bermakna syarikat ini adalah syarikat yang sangat stabil dan kukuh, Aamiinn..

Bila kita berbisnes ni, kenalah pastikan buat bisnes dengan syarikat yang stabil. Ibarat kita membina rumah, nak rumah atas tanah yang elok dan kukuh kan? Kita taknak lah bila buat bisnes, tengah semangat tiba-tiba company kena tutup, tiba-tiba tak dapat komisen dari company.

Yang bestnya dengan bisnes shaklee ni, bonus selalu masuk pertengahan bulan waktu tu biasanya orang dah mula sesak nafas sebab duit gaji dah mula susut. Untung dan bijak sangat bagi mereka yang ada 2 gaji ni dengan kerja hakiki dan buat bisnes shaklee. Alhamdulillah..

Nak Buat Apa Dengan Duit Raya Dari Shaklee?

  1. Sedekah Lebih dari Biasa

Duit raya dapat seminggu awal sebelum raya, waktu tu kan masih dalam bulan Ramadhan. Elok sangat dapat sedekah lebih pada yang memerlukan.

  1. Top up Persiapan Raya Keluarga.

Waktu ni syok sangat bila dapat belanja lebih sikit dari biasa untuk pakaian anak-anak dan suami. Boleh juga hadiahkan keperluan rumah pada mak ayah di kampung menjelang nak sambut raya.

  1. Duit Raya Extra dari biasa
    Untuk Mak Ayah dan anak-anak saudara.
  2. Travel di musim raya.
    Bila raya ni kita nak balik kampung. Kadang-kadang ada sesetengah dari kita masa masih berkira-kira nak balik sebab duit tak cukup. Tapi bila ada Extra Duit Raya Awal ni dapatlah balik raya dengan happy.
  3. Belanja Raya untuk diri sendiri sebagai reward atas usaha kita. Walaupun dengan sekecil benda, hargailah juga diri sendiri supaya dapat jadi pemangkin semangat untuk berusaha lagi bulan depan.

Sejak join bisnes shaklee ni dari tahun 2014, saya belum pernah tengok mana-mana aduan tentang bonus shaklee lambat masuk. Tapi aduan gembira bonus masuk awal dari biasa tu ada 😁

Jom join saya buat bisnes shaklee untuk yang nak dapatkan duit raya awal dari shaklee.

Klik saja Pengedar Shaklee Seberang Jaya, Pulau Pinang. Pengedar Shaklee dibimbing doktor perubatan, saintis dan pakar nutrisi bertauliah KKM.

#shakleetriumph2023

#shakleethrive2023

#blogmegashaklee