Kulit cantik dan bersih pasti menjadi idaman para wanita, dan lelaki juga tak ketinggalan ya 😊

Ramai yang inginkan kulit yang cantik kan? Biasanya mereka lebih mengharapkan dapat kulit cantik dengan menggunakan set ‘mekap’ yang berada di pasaran. Itu ibarat hanya menutup dan menampal kerosakan di muka anda dengan menggunakan bahan kimia bahaya.

Boleh dikatakan hampir tak kenal dah wajah sebenar bila menampal dan menepek wajah dengan mekap yang tebal. Agak-agaknya anda inginkan kulit yang semulajadi cantik bersih atau kena berlindung dengan ketebalan mekap?

Bagaimana Cara Mendapatkan Kulit Cantik Bersih Sihat?

Kulit merupakan organ terbesar pada badan manusia. Dan sel-selnya akan diperbaharui (renew) setiap 21 hari. Menjadi tanda tanya tau sebenarnya, bila seseorang boleh terus jadi putih dan cantik hanya dalam tempoh 3 hari sahaja bila menggunakan sesetengah skincare 🥶

Ibarat anda menggunakan ‘clorox’ untuk menyental bahagian muka supaya bersih cantik, serammm sangat.

Okey, Jom kita tengok apa cara yang selamat kita boleh lakukan untuk mendapatkan kulit cantik dan bersih .

  • Banyakkan minum air kosong secukupnya supaya badan kita sentiasa cukup air dan seimbang. Kurangkan minum minuman manis kerana ianya boleh menjadi punca kulit anda mengalami keradangan.
  • Menggunakan pencuci muka dan set penjagaan kulit yang bebas bahan kimia merbahaya. Ingat, jangan fikir nak cantik cepat tapi akhirnya membawa padah pada diri sendiri.
  • Cuba sentiasa positif dan elakkan Stress. Ini kerana stress boleh menjadi punca juga hormon kita tidak stabil hingga menganggu sistem kulit. Dan biasanya jerawat akan mula naik bila seseorang tu selalu stress.
  • Amalkan Vitamin Kulit Cantik yang berkualiti dan selamat. Sel-sel kita perlukan nutrisi yang sihat untuk mereka tumbuh menjadi lebih sihat cantik dan bersih.

Vitamin Kulit Cantik Sihat

Alang-alang dah bercakap tentang kulit cantik ni, saya seronok dan teruja nak share dengan pembaca tentang Vitamin Kulit Cantik Shaklee sekarang tengah ada promosi murah.

Boleh bayangkan satu Malaysia jadi cantik je bila menjelang hari raya nanti sebab dah sangat ramai orang grab promo set vitamin kulit cantik ni.

ESP dan Vitamin C merupakan vitamin paling asas untuk sel kulit kita. Makanan utama sel adalah protein. Sumber protein yang ada dalam ESP akan membantu menyihatkan sel kulit kita sekaligus memberi kesan pada kulit sihat.

ESP juga mengandungi niacinamide, membantu memberi ton sekata pada kulit kita.

Vitamin C pula boleh membantu mengalakkan penghasilan kolagen serta melindungi kulit daripada sinaran UV.

Selain itu, vitamin c dapat melambatkan penuaan kulit dan mengurangkan kedutan di kulit anda.

So, tahniah kepada yang dah berjaya amalkan vitamin terbaik di Malaysia ni. Bagi yang belum, jangan tunggu lama-lama tau, sebab promo ni sementara stok masih ada sahaja. Beli Vitamin C dan ESP sekarang dalam Set Vitamin Kulit Cantik Shaklee, untuk dapatkan kulit cantik dan sihat semasa hari raya nanti 😊

Order terus dengan saya, di talian 013-3943706 ya