Bisnes Online Terbaik Malaysia sekarang ibarat cendawan tumbuh selepas hujan kerana desakan kos sara hidup yang semakin meningkat.

Ramai yang dah mula buat 2 kerja- satu kerja hakiki dan satu lagi kerja sampingan untuk dapat duit extra. Saya pasti anda yang membaca entry ini pun mengalamai situasi begini kan?

Saya pun sama macam anda, dulu saya juga mencari ruang-ruang yang boleh menjana pendapatan tetapi dari rumah sahaja kerana saya ada 4 orang anak-anak yang perlu dijaga. Memikirkan kalau bekerja, saya perlu menghantar anak ke pengasuh, duit bayaran pengasuh pun dah lebih kurang habis gaji sebulan saya, makanya saya memilih untuk menjana pendapatan dari rumah sahaja.

Akhirnya, saya memilih untuk join Bisnes Online Terbaik Malaysia, iaitu bisnes Shaklee.

Kenapa Shaklee Bisnes Online Terbaik Malaysia?

Okey jom saya sharekan beberapa point yang boleh membantu anda mengenali bisnes shaklee 😊

Syarikat Shaklee Kukuh dan Stabil

Bila kita nak mulakan bisnes, pastikan kita berbisnes dengan syarikat yang stabil dan kukuh. Macam kita nak bina rumah, ianya mengambil masa dan ada proses kan? Kita taknak nanti baru bina rangka rumah tiba-tiba roboh sebab bina rumah atas tanah lembik.
Sama juga macam bisnes, pilihlah berbisnes dengan company yang kukuh dan stabil.

Teringat saya masa pkp haritu, MasyaAllah TabarakAllah, komisen untuk agen masih masuk macam biasa tak pernah terlambat walau sehari.

Syarikat Shaklee Stabil dan Trusted hingga bank mudah luluskan loan untuk beli rumah dan kereta.

Tak tahu berapa banyak dah success story yang saya dengar dan lihat bila seorang suri rumah berjaya beli kereta dan rumah sendiri sejak buat bisnes shaklee. Mereka lulus untuk apply loan dengan mudah kerana bank memang dah yakin dengan shaklee.

Bukan takat suri rumah je, yang bekerjaya pun berjaya ada 8 buah rumah lulus loan hanya dengan payslip shaklee. Bukan lagi 1 bank je yang luluskan loan, sampai 3 bank boleh luluskan loan tersebut.

Bukan mudahkan biasanya bank nak luluskan loan, tapi untuk pengedar shaklee hanya sehari pun bank dah boleh bagi kelulusan untuk loan.

Bisnes Flexible bermula dari rumah sahaja.

Bisnes Online Terbaik harus ada ciri-ciri yang macam ni. Flexible dan boleh dijalankan dimana-mana sahaja. Masa saya bekerja dulu pun, saya masih buat bisnes shaklee sebagai pandapatan sampingan. Sekarang saya berpeluang buat bisnes shaklee dari rumah secara fulltime bila dah berhenti kerja. Sambil dapat menguruskan keperluan rumah tangga dan anak-anak.

Bisnes Shaklee ada repeat order yang tinggi.

Dalam bisnes kita mesti nak orang membeli setiap bulan dengan kita kan? Barulah ada sales. Amazing sangat dengan bisnes online terbaik shaklee ni sebab orang memang confirm membeli setiap bulan bila dah dapat kesan best masa consume shaklee.

Bayangkan orang yang sembelit susah sangat nak membuang, tapi bila pekena produk shaklee terus hari-hari lancar membuang, setiap hari jadi hari yang happy 😊

Agak-agaknya nak ke dia tinggalkan produk shaklee dan kembali pada kehidupan yang susah membuang setiap hari?

Bisnes Online Mudah kerana semua company dah sediakan

Point ni saya highligh kan bagi yang baru nak bermula dengan bisnes online. Ramai yang risau buat bisnes ni kena ada modal.

Tapi dalam bisnes online terbaik di Malaysia (Shaklee), modal hanya RM 499 sahaja dengan membeli Set Fat To Fit dengan Team Amazing, anda dah boleh terus jalankan bisnes secara online.

Risau tentang stok?
Tak perlu risau kerana shaklee akan pos kan barang customer anda terus sampai depan pintu rumah. Anda tak perlu keluar modal untuk buat stok pada permulaam buat bisnes.

Risau tak tau tentang produk?
Jangan risau kerana shaklee dah sediakan beberapa siri training oleh nutritionist shaklee yang bertauliah kkm untuk ajar kita tentang produk.

Kita juga dapat akses channel telegram produk untuk tahu info produk dengan mudah. Shaklee memang Bisnes Online Terbaik Malaysia.

Nampak mudahkan kan?
Semua dah disediakan. Tapi..
Walaupun nampak mudah, jangan lupa bahawa kita kena berusaha untuk berjaya dalam bisnes online yang mudah ni, bukan goyang kaki sahaja tau 😊

Sekiranya anda berminat nak buat Bisnes Shaklee, boleh contact saya ya

Saya berada dalam Team Amazing yang dibimbing Doktor, Saintis dan Pakar Nutrisi bertauliah kkm. Team Amazing dah 27 tahun berpengalaman amalkan shaklee 😊

Jom sertai kami, kita belajar sama-sama!