Insentif Shaklee satu jalan untuk dapat duit extra kepada mereka yang tengah mencari peluang untuk jana pendapatan sampingan.

Hidup dalam zaman kian mencabar ni, dengan kos sara hidup yang semakin meningkat, boleh dikatakan majoriti daripada rakyat biasa sekarang dah mula ambil inisiatif buat kerja lebih untuk dapatkan duit demi kelangsungan hidup setiap hari 🥺

Perjuangan hidup perlu diteruskan, bila tahu shaklee ada offer menarik ni, saya rasa excited sangat nak cerita. Shaklee ada buat insentif untuk ahli yang berdaftar, kita boleh dapat duit extra dari biasa. So, jom tengok apa tu insentif shaklee bagi.

Apa itu Insentif Shaklee?

Ini adalah satu program yang Shaklee sediakan istimewa untuk anda yang bergelar pengedar shaklee yang sah (mendaftar sebagai ahli Shaklee).

Program ini adalah peluang untuk anda usaha dapatkan extra RM 600 tidak termasuk bonus bulanan yang anda biasa dapat dalam Shaklee RM 2000 sebulan bagi pangkat permulaan dalam Shaklee.

Siapa yang layak sertai Insentif Shaklee ini?

1. Terbuka kepada semua ahli Shaklee yang berdaftar

Kena daftar ahli shaklee dulu dengan saya ya 😉 Ianya terbuka untuk ahli yang baru berdaftar atau sudah lama berdaftar asalkan anda belum pernah naik pangkat (rank up).

Jika anda rank up (naik pangkat) bermula seawal bulan April 2023 ni, anda perlu kekal dengan pangkat yang sama selama 3 bulan berturut-turut (efektif). Jadi anda akan layak mendapatkan reward RM600 tambahan pada bulan Ogos 2023.

2. Terbuka kepada Appointed Rank Supervisor & Senior Supervisor

Untuk ketegori kedua dan ketiga ini, Shaklee menilai tahap efektif anda bermula Januari 2023 sampai Mac 2023 lagi. Bagi anda yang berada dalam kategori kedua iaitu rank Supervisor, anda perlu kekal pada pangkat tersebut (efektif) untuk April 2023 hingga Mei dan Jun 2023. Maka anda layak mendapatkan reward tambahan RM600.

Manakala, bagi anda yang berada pada kategori ketiga, anda perlu efektif sedari bulan Januari sehingga Mac 2023 dan rank up selewat-lewatnya pada Jun. Tetapi anda perlu efektif juga pada April dan Mei untuk melayakkan anda mendapatkan reward ini.

Free Holiday Trip Taraf 5 Bintang

Bagi anda yang suka berjalan melihat keindahan negara luar, anda wajib sangat grab peluang keemasan Insentif Shaklee Malaysia, Shaklee juga akan sponsor dari A to Z semua tiket, penginapan, makanan dan menanggung semua kos perbelanjaan anda termasuk bagi duit poket lagi 😉

Kali ni Shaklee akan bawa anda ke Japan- Osaka, Nara, Kyuto. Dan juga beri anda peluang menaiki Royal Carribean Cruise Singapore to Phuket. Semuanya FREE ditaja 100% oleh Shaklee.

Untuk tahu cara layak mendapatkan peluang ni, terus hubungi saya, kita work together dan sama2 pergi holiday bawa family.

Jangan tunggu lama-lama, terus mendaftar sebagai ahli shaklee dengan saya dalam Team Amazing, anda akan terus dibimbing cara untuk dapat peluang extra income dan trip holiday percuma dari shaklee kerana team amazing berpengalaman 27 tahun dalam shaklee dan kami dibimbing oleh Doktor, Saintis Perubatan dan Pakar Nutrisi bertauliah KKM 🥰