CASH REBATE satu perkara yang menyeronokkan jika kita bertuah mendapatkannnya. ” Jangan dibuang Resit Belanja anda di pasaraya X” kerana anda boleh tebus cash rebate dengan sekian jumlah barang yang dibeli. Excited kan bila kita tengok offer macam ni di pasaraya 😊

Begitu juga dengan shaklee, dengan setiap pembelian barang yang bernilai RM 510 anda sebenarnya layak mendapatkan cash rebate dari shaklee sebanyak RM 25.

Siapa yang nak bagi kita RM 25 saja-saja kan? Berbaloi sangat beli vitamin boleh dapat duit pula..

Tapi!!! Untuk melayakkan diri anda dapat cash rebate ini, anda perlu menjadi ahli shaklee dengan saya, Nisa pengedar shaklee bertauliah dibimbing doktor dan saintis perubatan.

Selepas mendaftar jadi ahli shaklee, anda dah boleh mula membeli vitamin dengan harga ahli yang jauh lebih murah dari harga pasaran.

Dengan belian vitamin itu, anda layak untuk mengumpul point dan tebus cash rebate dari shaklee.

Berapa Banyak Cash Rebate dari Shaklee?

Cash rebate shaklee ni sebenarnya bergantung pada keinginan dan usaha kita.

Anda nak cash rebate 2 angka? Boleh!

Anda nak cash rebate 3 angka?
Pun boleh!

Anda nak cash rebate 4 angka?
Bolehhh sangat!

Ini contoh cash rebate 3 angka yang boleh kita dapat dengan pembelian barangan shaklee.

Anda boleh tentukan berapa nilai cash rebate yang anda nak 😊

Jika anda nak cash rebate yang lebih besar, saya ada offer terbaik untuk anda. Join saya jadi business partner dalam team amazing, anda akan dapat cash rebate yang lebih banyak berdasarkan nilai pembelian barang yang dibuat.

Guna Cash Rebate Shaklee Beli Vitamin, Ibarat Dapat Vitamin FREE

Bila akaun bank kita dah mengaum duit cash rebate dah masuk, bolehlah kita gunakan untuk membeli vitamin kesihatan shaklee untuk diri sendiri dan keluarga.

Best kan?

Dapat duit cash rebate dari shaklee, kita guna untuk beli vitamin shaklee. Jadi, kita langsung tak akan gunakan duit simpanan atau duit gaji kita sendiri.

Shaklee ada banyak produk kesihatan yang Selamat, Berkesan dan Semulajadi semuanya.

Banyak pilihan produk shaklee untuk anda pilih. Nak tahu mana yang diperlukan oleh badan anda, hubungi saya terus 013-3943706 untuk dapatkan konsultasi terbaik bimbingan doktor dan saintis perubatan 😊