Kali ini saya nak perkenalkan diri saya, rakan-rakan panggil saya dengan nama Nisa, saya ibu kepada 4 orang anak-anak dan kini saya fulltime bisnes Shaklee dari rumah. Saya mula kenal shaklee dengan set pregnant shaklee, untuk naikkan bacaan HB semasa mengandung

Saya dah bersama dengan shaklee sejak tahun 2014, dan kini masih lagi setia dengan shaklee kerana shaklee dah banyak beri kehidupan yang lebih berkualiti kepada saya sebagai seorang wanita, seorang ibu, seorang anak serta seorang isteri.

Untuk dapatkan shaklee, anda semua boleh hubungi Nisa Pengedar Shaklee Seberang Jaya, jangan risau untuk luar negeri penang saya boleh pos kan order shaklee anda. Dan khusus untuk kawasan shaklee bandar seri putra, shaklee bukit mahkota , shaklee bangi , shaklee nilai anda boleh dapatkan shaklee dengan sahabat saya Puan Aizah PENGEDAR SHAKLEE.

Kenapa anda kena beli Shaklee dengan saya?

Team nisa Team Amazing yang dibimbing doktor dan saintis perubatan.

Kami pengedar shaklee yang boleh bantu isu kesihatan anda dengan bimbingan terus dari doktor yang mengajar team nisa.

Team Amazing kerap menyediakan kelas-kelas kesihatan yang disampaikan oleh doktor dan saintis setiap bulan. Ini antara Doktor Perubatan dan Saintis yang membimbing Team Amazing:

  • Dr Hafiz Sulaiman : untuk isu GERD, Anxiety dan Detox
  • Dr. Amir Hamzah untuk Isu Immunology
  • Dr. Kartini untuk isu Eczema
  • Prof Dr. Redza untuk bidang Nutraceutical dan Supplement
  • Prof Dr, haresh kumar untuk isu diabetes, jantung, kanser dan kewanitaan.

Jemput tonton antara moment kelas-kelas kami bersama para doktor dan saintis..

Team yang berpengalaman selama 27 tahun dengan Shaklee.

Lama bersama shaklee membolehkan kami lebih kenal isu kesihatan anda kerana kami berpengalaman dengan pelbagai isu kesihatan.

Ramai pelanggan kami di luar kawasan penang selalu setuju order shaklee mereka dipos kerana mereka lebih mementingkan kualiti konsultasi kami yang berharga dari bimbingan doktor dan saintis.

Ready Stok dan Stok Fresh dari Branch

Saya sediakan stok yang fresh dari branch untuk pelanggan saya. Jadi, tiada isu stok yang anda dapat tu expired ataupun rosak.

Terima kasih kepada pelanggan setia saya, setiap bulan pasti akan order produk kegemaran mereka. InsyaAllah, saya doakan anda semua yang sedang ikhtiar untuk sihat dengan shaklee mendapat pengalaman indah dengan Shaklee.

Dapatkan produk shaklee anda dengan Nisa, Pengedar Shaklee dibimbing doktor perubatan dan saintis di talian ini ya, 013-3943706 =)