Percutian Shaklee yang ditaja sepenuhnya oleh company merupakan salah satu reward kepada Leader Business Shaklee yang konsisten dan memenuhi kriteria yang ditetapkan oleh company.

Untung sangat all out sungguh-sungguh buat bisnes, dapat pergi trip PERCUTIAN SHAKLEE percuma dan berertaraf 5 bintang.

Ke mana Shaklee Bawa Bercuti?

Percutian Shaklee ada 2 bahagian samada anda nak pilih pergi

  1. Regional Trip – Ke negara-negara jiran atau ASEAN.
  2. International Trip – Samada Negara seluruh dunia atau Tunaikan Umrah.

Antara negara-negara uang pernah dikunjungi oleh leader shaklee ialah Italy. US, Jepun, France, Spain, Thailand, Swiss dan pebagai lagi. Boleh tengok dekat sini antara kriteria untuk dapat reward percutian ini.

Bagi yang dah lama teringin nak ke umrah, anda boleh fight dalam shaklee untuk dapat umrah percuma sahaja.

Apa Yang Menarik Trip Shaklee?

Hotel Mewah

Banyak sangat yang menarik tentang percutian shaklee, bila dengar leader shaklee cerita kalau pergi trip percutian mesti akan dapat menginap di hotel mewah. Best kan, kita tak perlu keluarkan duit pun, shaklee yang taja semuanya dari perjalanan pergi sampailah balik.

Boleh bawa orang tersayang

Trip kalini boleh bawa sekali family join pergi bersama. ada sesetengah company hanya hadkan pada individu sahaja yang boleh dapat reward bercuti kan? tapi tidak pada shaklee, kita boleh bawa suami dan anak-anak serta mak ayah kita sekali.

Makanan Halal disediakan khas

Boleh bayangkan bila kita ke luar negara sendiri, satu kerja juga nak kena search tempat-tempat makanan halal kan? Bila join trip Shaklee semuanya dah disediakan.

Masa naik Kapal Cruise ada leader cerita, satu bahagian tempat makan di khas kan untuk orang shaklee sahaja. di situ disediakan makanan halal. wah, terasa sungguh specialnya bila dapat layanan macam tu.

Shaklee bagi duit belanja

Sudahlah dapat join trip percutian percuma, shaklee bagi lagi duit poket untuk dibelanjakan dekat sana. Bestnya

Ya Allah, lain sangat bila pergi trip shaklee ni, semuanya disediakan. Rasa berbaloi sangat bila dapat hadiah macam ni..

Jom kita tengok video mami upline saya yang 8 tahun berturut-turut dapat pergi trip shaklee. Video ni masa dekat istanbul sebelum menuju untuk tunaikan umrah tajaan Shaklee.

Jom kita join pergi trip percutian shaklee bersama. Join saya dalam Team Amazing, direct wasap sahaja saya ya di talian 013-3943706.