Menjadi wanita semestinya memerlukan kita untuk lebih menghargai diri sendiri, membelai dan sayang pada diri sendiri terlebih dahulu kerana sangat banyak tugasan seorang wanita di zaman sekarang.

Oleh itu penting untuk seorang wanita ada kesihatan yang baik supaya dia dapat berfungsi dengan efektif sebagai ibu, pekerja, anak, dan aktivis dalam masyarakat. Di sini, saya kongsikan 4 VITAMIN UNTUK WANITA yang boleh bantu anda untuk kekal segar dan sihat sepanjang hari 😊

4 Vitamin Untuk Wanita

Vitalize Multivitamin Shaklee

Vitalize mengandungi selenium dan zink membantu sistem imun badan anda melawan jangkitan dan penyakit dengan lebih efisien.

Selain itu, vitalize juga memberi tenaga yang luar biasa kepada wanita, kerana bila badan dapat cukup keperluan mineral dan nutrisi yang berkualiti, ia pasti dapat berfungsi dengan cekap.

GLA Complex Shaklee

Gamma-Linoleic Acid (GLA) merupakan sejenis asid lemak omega-6 yang terdapat dalam minyak evening primrose dan minyak borage.

Kelebihan GLA Shaklee bagi kesihatan wanita termasuk membantu dalam mengurangkan kesakitan haid serta gejala premenstrual syndrome (PMS) seperti kembung, perubahan mood, dan sakit kepala.

Ia juga boleh membantu menjaga kesihatan kulit dan rambut wanita supaya kekal sihat dan menaikkan seri sebagai seorang wanita.

Ostenutrix

Ostenutrix Shaklee mengandungi pelbagai nutrien penting yang boleh memberi manfaat kepada kesihatan wanita, termasuk kalsium, magnesium, vitamin D, dan lain-lain.

Manfaat Ostenutrix Shaklee kepada wanita ia membantu memperkuatkan tulang, menjaga kesihatan gigi, serta menyokong kesihatan jantung dan otot. Selain itu, ia juga dapat membantu dalam mengekalkan tahap hormon yang seimbang dalam tubuh.

Omega Guard Shaklee

Omega Guard Shaklee mengandungi asid lemak omega-3 yang penting untuk kesihatan wanita. Omega-3 membantu menjaga kardiovaskular, meredakan keradangan, dan memelihara fungsi otak.

Ia juga dapat membantu pengurangan risiko penyakit jantung, meningkatkan kesihatan kulit, serta sokongan kesihatan mental dan reproduktif seorang wanita.

Cara Amalkan Supplement Dengan Bimbingan Doktor dan Saintis Perubatan

Anda seorang yang bijak memilih yang terbaik untuk diri anda. Pastikan anda membeli Vitamin Untuk Wanita produk Shaklee yang berkualiti ini dari saya, Pengedar Shaklee Yang Dibimbing Doktor dan Saintis Perubatan.

Team saya dah berpengalaman selama 27 tahun bersama shaklee, insyaAllah kami boleh bimbing anda untuk amalkan shaklee ini dengan mendapat kesan yang terbaik dan efektif 😊

Hubungi terus nisa di talian 013-3943706 ya!