Satu berita yang menggmbirakan bila seorang wanita disahkan mengandung oleh doktor. Apabila bergelar WANITA MENGANDUNG maka bermulalah episod baru bagi seorang wanita dengan alahan mengandung serta perubahan fisiolagi tubuh badan seorang wanita.

Seorang ibu mengandung sekarang dah mula perlu ambil berat tentang kesihatan diri serta bayi dalam kandungannya. Jom saya kongsikan apa produk yang ada dalam Set Mengandung Shaklee, yang dapat membantu perkembangan bayi yang sihat serta ibu boleh menjadi wanita mengandung yang bertenaga dan cergas.

Apa dalam Set Mengandung Shaklee ?

Set Mengandung Shaklee lengkap dengan nutrisi penting untuk keperluan bayi dan ibu.

Vitalize-Mineral

Merupakan multivitamin yang menampung kekurangan nutrisi yang dialami oleh wanita mengandung. Bayi dalam kandungan memerlukan nutrisi yang sihat untuk membesar. Jika ibu jenis yang kurang makan dan tak lalu makan, maka Vitaize ini sangat membantu para iby mengandung.

Omega Guard Minyak Ikan

Minyak ikan Omega Guard Shaklee membantu menguatkan sistem imun ibu dan bayi serta ianya dapat bantu pekembangan minda bayi.

Energizing Soy Protein (ESP)

Minuman Soya Protein yang berkualiti dari shaklee ini membantu ibu mendapat sumber protein yang sihat untuk bayi. Ibu juga akan rasa lebih bertenaga dengan mengamalkan ESP.

OsteNutrix

OsteNutrix membekalkan nutrien penting seperti Kalsium dan vitamin D untuk menguatkan tulang anda dan memastikan sistem rangka ibu kekal sebagai asas yang kuat untuk menampung bayi dalam kandungan. Ianya juga sumber kalsium yang terbaik untuk ertumbuhan gigi, rambut dan tulang anda serta bayi.

B-Complex (Acid Folic)

B-complex merupakan vitamin larut air dan gabungan vitamin B yang membantu ibu menjadi lebih tenang dan relax sepanjang mengandung. Acid Folic dalam B-complex juga penting untuk perkembangan bayi yang sihat membantu mengelakkan kecacatan otak atau saraf tunjang pada bayi.

Inilah Fullset Untuk Set Mengandung Shaklee yang sangat terbaik untuk diamalkan oleh wanita mengandung. Apa yang menarik kali ini, set ini juga didatangkan bersama produk kerjasama dari Tanamera iaitu Embun Smooth Tummy Oil untuk membantu mengurangkan strech mark ibu mengandung dan Embun Relaxing Magnesium Gel untuk melegakan rasa sengal-sengal badan ibu

Untuk mendapatkan set ini, terus hubungi saya di talian 013-3943706

saya akan bantu anda dan guide cara makan yang betul dari bimbingan doktor dan saintis perubatan. Saya juga telah amalkan set ini sepanjang mengandungkan 4 orang anak.