Vitamin Shaklee merupakan supplement Best Award selama 2 tahun berturut-turut. Brand Shaklee ni lah yang pernah saya reject 10 tahun yang lalu. Tapi semuanya berubah 360 darjah bila saya mula mengandungkan anak pertama, saya alami bacaan HB rendah kerana saya pembawa Talasemia (Thalasemia Carrier)

Biasalah kan, orang bila ada masalah, baru dia teringat nak cari jalan penyelesaian. Bila kali seterusnya, kawan saya cadangkan produk shaklee, saya pun mula cuba set pregnant untuk naikkan bacaan HB.

Set ini banyak bantu saya jadi lebih bertenaga sepanjang mengadung walaupun bacaan HB rendah semasa mengandung.

Risiko Bacaan HB Rendah

Sebagai ibu mengandung, cabaran utama untuk saya adalah untuk mengekalkan bacaan HB supaya tidak jatuh teruk. Nanti pergi check up kena marah dengan nurse. Nurse marah atau bagi pesanan dekat kita sebab dia risaukan kita dan baby dalam kandungan.

Antara risiko HB rendah pada ibu dan bayi adalah:

  • Pening, pitam, dan kepala berpusing-pusing
  • Pendarahan ketika hamil
  • Degupan Jantung menjadi lebih laju
  • Sentiasa mengantuk dan lemah badan
  • Jangkitan kuman
  • Bayi meninggal dalam kandungan

Set Naikkan HB Shaklee

Inilah Fullset Untuk Set Mengandung Shaklee yang sangat terbaik untuk diamalkan oleh wanita mengandung. Apa yang menarik kali ini, set ini juga didatangkan bersama produk kerjasama dari Tanamera iaitu Embun Smooth Tummy Oil untuk membantu mengurangkan strech mark ibu mengandung dan Embun Relaxing Magnesium Gel untuk melegakan rasa sengal-sengal badan ibu

Untuk mendapatkan set ini, terus hubungi saya di talian 013-3943706

saya akan bantu anda dan guide cara makan yang betul dari bimbingan doktor dan saintis perubatan. Saya juga telah amalkan set ini sepanjang mengandungkan 4 orang anak dan berjaya mantaikan bacaan HB dan naikkan bacaan HB semasa mengandung.